Home | Poskod | Pages
track-pos-laju-banner

Track PosLaju | Tracking PosLaju

PosLaju Parcel Tracker of the Malaysia & World





Track It



Track PosLaju. Tracking Poslaju, PosLaju parcel tracker of the Malaysia & World. Enter tracking number to track your PosLaju packages and get delivery status online. Use Track & Trace form on the left. First select courier name, next enter tracking number and press the 'Track It' button. It's as simple. creates just a link automatically for requested information with form restructuring. While creating the link and also guiding the user who wants to reach the consignment follow up services to main site.

What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


Cargo tracking is accomplished by means www.aftership.com or achieved by redirecting your inputs to related companies tracking service query addresses. Your private information such as your tracking numbers, cookies, session information are not logged in our site.

What happening on Social Media right now for PosLaju Malaysia !...

Statuses 966557588732100608HikaruNatalie: The 📦 postage will be : RM 8(SM),RM 12(SS). Btw sebab saya charge RM 2/item,saya suka jalan,almost every weekend (S… https://t.co/tblnQhacdz
2018-02-22 14:17:41 MYT.
Click to Tweet 966557588732100608
Statuses 966557588732100608

Statuses 966554921477668869izzahnk: I have 5 parcels waiting for me at poslaju
2018-02-22 14:07:05 MYT.
Click to Tweet 966554921477668869
Statuses 966554921477668869

Statuses 966554157875306497kyoongbaee: Poslaju will picked up these items tomorrow: - EXO Countdown albums (Batch 1) - EXO 2012-2017 albums - Non-profit K… https://t.co/XmAg8xNxky
2018-02-22 14:04:03 MYT.
Click to Tweet 966554157875306497
Statuses 966554157875306497

Statuses 966550988558446592nurinmin: bila lightstick nak sampai ni bang poslaju oi ??? lama dah sis tunggu ni
2018-02-22 13:51:27 MYT.
Click to Tweet 966550988558446592
Statuses 966550988558446592

Statuses 966550822371786752syidaaby: Hi @pos4you sampai saat ni item saya masih di poslaju nilai. Abam posmen semua dah resign ke? Atau nak buat frame p… https://t.co/6Mstg7JtVZ
2018-02-22 13:50:48 MYT.
Click to Tweet 966550822371786752
Statuses 966550822371786752

Statuses 966550581627183104fatenism7: First time poslaju kek . Alhamdulillah selamat sampai jugak brownies kat penang. Thanks abam posman walaupun laju w… https://t.co/MrMIYwSJYZ
2018-02-22 13:49:50 MYT.
Click to Tweet 966550581627183104
Statuses 966550581627183104

Statuses 966546922998710272pos4you: @MSuurya Hi, we are sorry for any inconvenience. Based on the latest record, item CD335214398MY is currently waitin… https://t.co/cYuNz1ALaF
2018-02-22 13:35:18 MYT.
Click to Tweet 966546922998710272
Statuses 966546922998710272

Statuses 966546620702535680evemiluv: oi ne parcel aku i've been anxiously waiting kat ruang tamu since 8 pagi abe poslaju pat ked
2018-02-22 13:34:06 MYT.
Click to Tweet 966546620702535680
Statuses 966546620702535680

Statuses 966545833377148928alicecceee: Waiting for my duck to come but I just saw the poslaju man & he didnt stop :/
2018-02-22 13:30:58 MYT.
Click to Tweet 966545833377148928
Statuses 966545833377148928

Statuses 966545383605219329mieja_ibrahim: @annekifli Oh sebab poslaju follow mieja tu boleh dm. Anne mention jelah kalau gitu
2018-02-22 13:29:11 MYT.
Click to Tweet 966545383605219329
Statuses 966545383605219329

Statuses 966543811332591616asian__trash: @zulfadhliaz Temburong xtra cas sikit. Kena poslaju tu. Mmbooking enam bulan in advanced
2018-02-22 13:22:56 MYT.
Click to Tweet 966543811332591616
Statuses 966543811332591616

Statuses 966543792919625728erniy_syazrynn: Mcm mna poslaju ak ni . Haih
2018-02-22 13:22:52 MYT.
Click to Tweet 966543792919625728
Statuses 966543792919625728

Statuses 966542116678549505aroundgttk: I’m so noob? Am still amazed how fast EMS service, as fast as the poslaju here then i remember EMS stand for expres… https://t.co/Rr54dhVis3
2018-02-22 13:16:12 MYT.
Click to Tweet 966542116678549505
Statuses 966542116678549505

Statuses 966541093788504064wawanzri: Sumpah doh poslaju ni macam haram
2018-02-22 13:12:08 MYT.
Click to Tweet 966541093788504064
Statuses 966541093788504064

Statuses 966539576444514304erissaezira: Sumpah nk carut je poslaju KLIA ni kau buat kerja ke tak almost 3hari tunggu brang still stuck. Tahi betul.
2018-02-22 13:06:07 MYT.
Click to Tweet 966539576444514304
Statuses 966539576444514304

Statuses 966539478612393985ciKeju: @syazwaniezamri Permulaan tu biasalah. Hahaha. Poslaju parcel sahaja flat rate rm5.90 berat sampai 5kg.
2018-02-22 13:05:43 MYT.
Click to Tweet 966539478612393985
Statuses 966539478612393985

Statuses 966539026546044928erissaezira: @pos4you Hi? Please repond & update my item still stuck at poslaju KLIA. ER181221210MY this is my tracking number. Please check and update.
2018-02-22 13:03:56 MYT.
Click to Tweet 966539026546044928
Statuses 966539026546044928

Statuses 966538240021774336hustle_lan: Bagus poslaju sekarang call dulu sebelum tinggalkan sorry note 👍
2018-02-22 13:00:48 MYT.
Click to Tweet 966538240021774336
Statuses 966538240021774336

Statuses 966536332842483712mieja_ibrahim: @annekifli @pos4you Call memang haram tak dapat. Kena terus mention twitter poslaju. Situ lagi laju diaorang reply.
2018-02-22 12:53:13 MYT.
Click to Tweet 966536332842483712
Statuses 966536332842483712

Statuses 966533742700277761nurfitrahhhh: @NurulAlQarni Pass by poslaju ka by hand? Poslaju postage Rm8.00
2018-02-22 12:42:56 MYT.
Click to Tweet 966533742700277761
Statuses 966533742700277761

Statuses 966533326205984769anisabdaziz_: @annekifli @pos4you Kena email kak anne or call poslaju yang simpan barang tu. Hotline memang payah benoooo
2018-02-22 12:41:16 MYT.
Click to Tweet 966533326205984769
Statuses 966533326205984769

Statuses 966528717668233216hanaee_nfs: RT @danxingbyun: WTS [MY] EXO FIRST BOX - RM50 KOKOBOP B VER - RM40 INCLUDE POSLAJU. HELP ME CLEAR THIS 😭 https://t.co/yu8bV0OG1T
2018-02-22 12:22:58 MYT.
Click to Tweet 966528717668233216
Statuses 966528717668233216

Statuses 966527890597724161syafaahhashim: @pos4you parcel saya pos minggu lepas masih belum sampai kepada penerima...tracking no EH547732934MY...parcel terse… https://t.co/V3s3xne73S
2018-02-22 12:19:40 MYT.
Click to Tweet 966527890597724161
Statuses 966527890597724161

Statuses 966526793808101377irahmahirah_: I told my mom if poslaju hantar barang and cakap 'ni rumah bidadari ke' just say yes cause I put tht as my name HAHAHAAHAHAH
2018-02-22 12:15:19 MYT.
Click to Tweet 966526793808101377
Statuses 966526793808101377

Statuses 966526150087344130kawaiiasfk: poslaju ni bila aku terlebih tidur, dia datang hantar barang awal. dengan muka baru bangun tidur lah aku pergi buka… https://t.co/McbiFpfv2p
2018-02-22 12:12:46 MYT.
Click to Tweet 966526150087344130
Statuses 966526150087344130

Statuses 966525417388568577erissaezira: @pos4you hello? Kenapa barang saya still stuck di poslaju KLIA? Call and email semua tak pickup and reply. PLEASE UPDATE?????
2018-02-22 12:09:51 MYT.
Click to Tweet 966525417388568577
Statuses 966525417388568577

Statuses 966520584178843648btswingsorders: UPDATE: Extra stock for 4th MUSTER MD. Price not including EMS + Poslaju Lenticular Key Ring Suga RM45 Acrylic S… https://t.co/uehla39K3a
2018-02-22 11:50:39 MYT.
Click to Tweet 966520584178843648
Statuses 966520584178843648

Statuses 966520571625287680floralbby: i hate poslaju with all my heart and soul ya allah
2018-02-22 11:50:36 MYT.
Click to Tweet 966520571625287680
Statuses 966520571625287680

Statuses 966520363910705157_fadhilahrahman: Poslaju yang hantar kang jadi bini abg poslaju la pompuan tu 😂😂 https://t.co/rTb0C8RAxT
2018-02-22 11:49:46 MYT.
Click to Tweet 966520363910705157
Statuses 966520363910705157

Statuses 966519910330384386naqiuddinahmad: @ZieraYunus Yang poslaju cerita tiada arah jodoh kita, tv3, 7:00 malam. Yang lampin cerita lafazkan kalimah cintamu, astro ria 10 malam.
2018-02-22 11:47:58 MYT.
Click to Tweet 966519910330384386
Statuses 966519910330384386


Social Media Labels track poslaju, tracking poslaju, track pos laju, pos laju malaysia, pos laju tracking, pos malaysia track, pos malaysia tracking, pos tracking, poslaju track, track and trace, track number, track trace, pos tracking, poslaju malaysia, poslaju malaysia tracking, poslaju track, poslaju track trace, poslaju tracking, poslaju tracking number

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share