Home | Poskod | Pages
track-pos-laju-banner

Track PosLaju | Tracking PosLaju

PosLaju Parcel Tracker of the Malaysia & World





Track It



Track PosLaju. Tracking Poslaju, PosLaju parcel tracker of the Malaysia & World. Enter tracking number to track your PosLaju packages and get delivery status online. Use Track & Trace form on the left. First select courier name, next enter tracking number and press the 'Track It' button. It's as simple. creates just a link automatically for requested information with form restructuring. While creating the link and also guiding the user who wants to reach the consignment follow up services to main site.

What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


Cargo tracking is accomplished by means www.aftership.com or achieved by redirecting your inputs to related companies tracking service query addresses. Your private information such as your tracking numbers, cookies, session information are not logged in our site.

What happening on Social Media right now for PosLaju Malaysia !...

Statuses 1267159643098189824nurr_muniraa: @pos4you Tolong cek ERB903783385MY brang ni dr 12may dkat poslaju rawang, xupdate ka apa xtau lah. TOLONG CEK YA PO… https://t.co/LvGdxIu0tS
by nurr_muniraa
Location: ---
2020-06-01 02:22:56 MYT.
Click to Tweet 1267159643098189824
Statuses 1267159643098189824

Statuses 1267157862465167360Izmlk97: @loqmnafiq Hahahaha okay okay. Kita kena call abg abg poslaju tu cakap "abe oit hantar la barang saya dulu. Jangan… https://t.co/IKZt9HjolB
by Izmlk97
Location: Taman Melawati, Kuala Lumpur
2020-06-01 02:15:51 MYT.
Click to Tweet 1267157862465167360
Statuses 1267157862465167360

Statuses 1267157654104764417azim_ajiim: RT @LyeaFizze: @OmgItsSaraa_ wehhhh manade poslaju buat gitu wehhh... so far poslaju kat kawasan kampung dengan rumah sewa aku okay je. ket…
by azim_ajiim
Location: Selangor, Malaysia
2020-06-01 02:15:02 MYT.
Click to Tweet 1267157654104764417
Statuses 1267157654104764417

Statuses 1267157514925117441loqmnafiq: @Izmlk97 Hahahahahaha janganlah, nak pakai barang tu haa🤣🤣. Buat hal lah poslaju ni 😭
by loqmnafiq
Location: ---
2020-06-01 02:14:28 MYT.
Click to Tweet 1267157514925117441
Statuses 1267157514925117441

Statuses 1267155817423187968alicecceee: @mazxing Form ni takde kena mengena dengan shopee, u mmg tak ambil free shipping package langsung even yang RM40 ka… https://t.co/hfTA5TLMKj
by alicecceee
Location: Kajang, Selangor
2020-06-01 02:07:44 MYT.
Click to Tweet 1267155817423187968
Statuses 1267155817423187968

Statuses 1267155215632850944_Sbrnhmdn: @nadhirahakmar_ Poslaju sini "KAK! KAT MANA! BRG AKAK NI!" Hntr brg mcm nk cri gaduh 😣
by _Sbrnhmdn
Location: ---
2020-06-01 02:05:20 MYT.
Click to Tweet 1267155215632850944
Statuses 1267155215632850944

Statuses 1267154675209351169mazxing: @alicecceee Oh. Contoh la ye if i guna form tu pastu kena charge dgn poslaju lebih daripada rm10 padahal i letak sh… https://t.co/zPLOLzG8e8
by mazxing
Location: Malaysia
2020-06-01 02:03:11 MYT.
Click to Tweet 1267154675209351169
Statuses 1267154675209351169

Statuses 1267153995887292417alicecceee: @mazxing Ini manual. Boleh je tp kena pegi kaunter dan timbang dan bayar shipping pada kaunter poslaju nanti.
by alicecceee
Location: Kajang, Selangor
2020-06-01 02:00:29 MYT.
Click to Tweet 1267153995887292417
Statuses 1267153995887292417

Statuses 1267153473969156096mazxing: @alicecceee Nak tanya if kita guna form poslaju yang ni utk post barang customer boleh ke? https://t.co/RLkWms8ILl
by mazxing
Location: Malaysia
2020-06-01 01:58:25 MYT.
Click to Tweet 1267153473969156096
Statuses 1267153473969156096

Statuses 1267153365357613056Tasya301299: since i have class in the morning,after that i go to clinic and will go to poslaju- if u wanna buy any readystock… https://t.co/nwr2k6yV3O
by Tasya301299
Location: ---
2020-06-01 01:57:59 MYT.
Click to Tweet 1267153365357613056
Statuses 1267153365357613056

Statuses 1267153015095431173AzriRahimi_: RT @LyeaFizze: @OmgItsSaraa_ wehhhh manade poslaju buat gitu wehhh... so far poslaju kat kawasan kampung dengan rumah sewa aku okay je. ket…
by AzriRahimi_
Location: ---
2020-06-01 01:56:36 MYT.
Click to Tweet 1267153015095431173
Statuses 1267153015095431173

Statuses 1267152964902203392baekkhyunnieee: RT @corgioutlet: [helping a korean fan!!] all photocards must be taken before i could proceed buying it. 1 photocard: RM27 exc. poslaju…
by baekkhyunnieee
Location: baekhyun's fluffy hair
2020-06-01 01:56:24 MYT.
Click to Tweet 1267152964902203392
Statuses 1267152964902203392

Statuses 1267152954252910593Tasya301299: [1:55AM] Finally , thanks to my lil bro cause help me 🥺 my left hand still cant use much , will go to clinic today… https://t.co/DDNOUfhSry
by Tasya301299
Location: ---
2020-06-01 01:56:21 MYT.
Click to Tweet 1267152954252910593
Statuses 1267152954252910593

Statuses 1267152857234411520pasar_EXO: RT @corgioutlet: [helping a korean fan!!] all photocards must be taken before i could proceed buying it. 1 photocard: RM27 exc. poslaju…
by pasar_EXO
Location: ❗please read pinned tweet
2020-06-01 01:55:58 MYT.
Click to Tweet 1267152857234411520
Statuses 1267152857234411520

Statuses 1267152845490450433lennezulkiflly: barang shopee yg pakai courier service poslaju tu apa cerita? takda cerita sis. nak buat pekasam kot parcel tu semua 🙄
by lennezulkiflly
Location: ---
2020-06-01 01:55:55 MYT.
Click to Tweet 1267152845490450433
Statuses 1267152845490450433

Statuses 1267152728116965376nuuuryani: RT @syazaayasminn: Disebabkan PKP + Raya, sebenarnya banyak isu muncul. Parcel hilang, Poslaju tak scan, sistem Shopee tak update dan macam…
by nuuuryani
Location: ---
2020-06-01 01:55:27 MYT.
Click to Tweet 1267152728116965376
Statuses 1267152728116965376

Statuses 1267151144674967552atyn_mai: Selalu dpt parcel dr abg poslaju. Elok je dia bagi. Tak da pon main lempar gitu 😂😂😂 https://t.co/I7MSHoDGhg
by atyn_mai
Location: Seremban, Negeri Sembilan
2020-06-01 01:49:10 MYT.
Click to Tweet 1267151144674967552
Statuses 1267151144674967552

Statuses 1267151002488066048_adrianakharina: @liuiws Poslaju dahulukan ironboard capi.dia nak gi sekolah nanti dah😠
by _adrianakharina
Location: ---
2020-06-01 01:48:36 MYT.
Click to Tweet 1267151002488066048
Statuses 1267151002488066048

Statuses 1267147373312000001fatihashim_: @pos4you Weh barang aku dari 18/5 smpai skng tolonglah poslaju jgn mcm ni sangkut kt shah alam tu.. letih ah😫😫😫
by fatihashim_
Location: Malaysia🇲🇾
2020-06-01 01:34:10 MYT.
Click to Tweet 1267147373312000001
Statuses 1267147373312000001

Statuses 1267146415429398529muhammadfaezor: Bukan yahudi, mana minyak poslaju lagi... https://t.co/bgZzdSYMSK
by muhammadfaezor
Location: Shibuya-ku, Tokyo
2020-06-01 01:30:22 MYT.
Click to Tweet 1267146415429398529
Statuses 1267146415429398529

Statuses 1267143047399129088froggy8four: @mimjamil Lesson learnt, jangan pakai poslaju kalau boleh. In the end, memang kene tggu je barang. Fine print, dera… https://t.co/NzD5mfJR7x
by froggy8four
Location: ---
2020-06-01 01:16:59 MYT.
Click to Tweet 1267143047399129088
Statuses 1267143047399129088

Statuses 1267142215182082049Mtdiy_: RT @NasSuha_: Faber Castell minta aku hantar lukisan original & satu benda aku tersedar lepas aku dah siap pos, sistem poslaju tengah down…
by Mtdiy_
Location: ---
2020-06-01 01:13:41 MYT.
Click to Tweet 1267142215182082049
Statuses 1267142215182082049

Statuses 1267139165201686528ShaidatulLyana: @ayuniirahman Yesss inshaAllah hehehe tggu abg poslaju je ni nnti 🤭🤭🤭
by ShaidatulLyana
Location: ---
2020-06-01 01:01:33 MYT.
Click to Tweet 1267139165201686528
Statuses 1267139165201686528

Statuses 1267138103715614720nazifakmal: I just noticed semua yg complain ckp parcel stuck since 28/5 no updates dari poslaju ni. Barang yg nk ke poslaju ch… https://t.co/Kqn9OHNCJ4
by nazifakmal
Location: ---
2020-06-01 00:57:20 MYT.
Click to Tweet 1267138103715614720
Statuses 1267138103715614720

Statuses 1267137588621537281TivrenaK: @jivienesh Actually I think I'll figure out a way to poslaju myself there tqvm
by TivrenaK
Location: Johore, Malaysia
2020-06-01 00:55:18 MYT.
Click to Tweet 1267137588621537281
Statuses 1267137588621537281

Statuses 1267137563443073024scrl8r: @ShinJiAe23 Ooo. Then maybe that person should check near them punya poslaju?
by scrl8r
Location: ---
2020-06-01 00:55:12 MYT.
Click to Tweet 1267137563443073024
Statuses 1267137563443073024

Statuses 1267135858148208643EYLIANURDIANA: @tiirraa @nurizzatuu Kau give up jelah cookies cheq tu. Bagi abang poslaju makan je. Takut2 sampai kat kau dah expired
by EYLIANURDIANA
Location: In your heart
2020-06-01 00:48:25 MYT.
Click to Tweet 1267135858148208643
Statuses 1267135858148208643

Statuses 1267135005232214017guwemales: 2nd payment need to be settled in 10 days. If yiu have any other items that haven't arrived yet. Can choose "combin… https://t.co/NpdmptvoUD
by guwemales
Location: 🇲🇾 MY/EN/한
2020-06-01 00:45:02 MYT.
Click to Tweet 1267135005232214017
Statuses 1267135005232214017

Statuses 1267134768954523650faridjawani: @OmgItsSaraa_ @imbashrahman Tak tau pulak poslaju camtu. So far aku guna poslaju ketuk pintu punya kuat sampai aku tidur pun boleh bangun 🤣
by faridjawani
Location: Kuala Kangsar, Perak
2020-06-01 00:44:05 MYT.
Click to Tweet 1267134768954523650
Statuses 1267134768954523650

Statuses 1267134106388717569nrlnadine: Lawak lah customer I 🤣 Dia duk cakap jangan poslaju dari tadi sebab dia experienced bad service! Ok I post pakai J&… https://t.co/unwLG1uzBG
by nrlnadine
Location: Malaysia
2020-06-01 00:41:27 MYT.
Click to Tweet 1267134106388717569
Statuses 1267134106388717569


Social Media Labels track poslaju, tracking poslaju, track pos laju, pos laju malaysia, pos laju tracking, pos malaysia track, pos malaysia tracking, pos tracking, poslaju track, track and trace, track number, track trace, pos tracking, poslaju malaysia, poslaju malaysia tracking, poslaju track, poslaju track trace, poslaju tracking, poslaju tracking number

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share