Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1333717213908406272helpmeunifi: @ZaidiJedi252 Boleh DM pada kami alamat penuh anda termasuk nombor unit premis dan poskod kawasan untuk semakan lanjut? Terima kasih.
by helpmeunifi
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
2020-12-01 18:18:57 MYT.
Click to Tweet 1333717213908406272
Statuses 1333717213908406272

Statuses 1333716772013314049helpmeunifi: @ZaidiJedi252 Boleh DM pada kami alamat penuh anda termasuk nombor unit premis dan poskod kawasan untuk semakan lanjut? Terima kasih.
by helpmeunifi
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
2020-12-01 18:17:12 MYT.
Click to Tweet 1333716772013314049
Statuses 1333716772013314049

Statuses 1333633244965654528seaveynirvana: @sincerelydorbyn @staringbesson it's poskod if im not mistaken
by seaveynirvana
Location: lotus inn || minor
2020-12-01 12:45:17 MYT.
Click to Tweet 1333633244965654528
Statuses 1333633244965654528

Statuses 1333494822431322118Tenaga_Nasional: @mrymjmlh1 Hai @mrymjmlh1, adakah gangguan bekalan melibatkan satu rumah/beberapa rumah/satu kawasan ? Mohon DM pih… https://t.co/OtFEZp4xom
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-12-01 03:35:15 MYT.
Click to Tweet 1333494822431322118
Statuses 1333494822431322118

Statuses 1333479511145525252Tenaga_Nasional: @YumGusta Hai @YumGusta, adakah gangguan bekalan melibatkan satu rumah/beberapa rumah/satu kawasan ? Mohon DM kami… https://t.co/atOHCaBy6T
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-12-01 02:34:24 MYT.
Click to Tweet 1333479511145525252
Statuses 1333479511145525252

Statuses 1333425495950512128MissMeow96: Renew lesen sebelum start drive balik😅last drive masa JPJ🤣oh tadi lepas balik check baru perasan tulisan dia hodoh… https://t.co/ulkp8xTEtc
by MissMeow96
Location: Cat Island
2020-11-30 22:59:46 MYT.
Click to Tweet 1333425495950512128
Statuses 1333425495950512128

Statuses 1333365673926352899afikahhashim: Order 16hb lagi siap full payment tapi sampai ke harini masih tak dapat barang. Tanya baru reti nak update, kalau… https://t.co/4B8HoK8jzv
by afikahhashim
Location: ---
2020-11-30 19:02:04 MYT.
Click to Tweet 1333365673926352899
Statuses 1333365673926352899

Statuses 1333269354394361856OriginalSabahan: - Sila Klik Permohonan Baharu KWSP - Isikan Nombor MyKad. - Pemohon mestilah belum lagi mencapai umur 55 tahun sema… https://t.co/dQaxAyqKRZ
by OriginalSabahan
Location: Sabah, Malaysia
2020-11-30 12:39:19 MYT.
Click to Tweet 1333269354394361856
Statuses 1333269354394361856

Statuses 1333269314531627009TMalaysiaviral: - Sila Klik Permohonan Baharu KWSP - Isikan Nombor MyKad. - Pemohon mestilah belum lagi mencapai umur 55 tahun sema… https://t.co/oRFAoBzLmH
by TMalaysiaviral
Location: Malaysia
2020-11-30 12:39:10 MYT.
Click to Tweet 1333269314531627009
Statuses 1333269314531627009

Statuses 1333260997243457537AzrulAiiman_: @hazwanishikawa @RidzwanMohamed @jntexpressmy Biasanya error poskod
by AzrulAiiman_
Location: anfield
2020-11-30 12:06:07 MYT.
Click to Tweet 1333260997243457537
Statuses 1333260997243457537

Statuses 1333259654927765504govtsaidnofaiz: @ajibnahmoto maafin salah poskod. sta46
by govtsaidnofaiz
Location: Azkaban
2020-11-30 12:00:47 MYT.
Click to Tweet 1333259654927765504
Statuses 1333259654927765504

Statuses 1333253661770870785Tenaga_Nasional: @syahmiisalim Hi,alamak, minta DM kami details dibawa ya yob 😅 1) Nama 2) No. telefon serta no. kedua 3) Alamat len… https://t.co/jiFeq4oUnh
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-30 11:36:58 MYT.
Click to Tweet 1333253661770870785
Statuses 1333253661770870785

Statuses 1333235751920680960cieri: @lucydiangkasa Eh sama poskod.
by cieri
Location: on my own feet
2020-11-30 10:25:48 MYT.
Click to Tweet 1333235751920680960
Statuses 1333235751920680960

Statuses 1333077621278576641waxbki: The only hiccups was a few days after 11.11 sales hari tu. Barisan panang teroks 😅 penat menunggu So I rasa, for t… https://t.co/yf2bnmXwJ3
by waxbki
Location: Kota Kinabalu, Sabah
2020-11-29 23:57:26 MYT.
Click to Tweet 1333077621278576641
Statuses 1333077621278576641

Statuses 1333069339679883265abdinsyakirin: Brader ni dulu tak pegi sekolah ke apa. Boleh letak bandar dulu, poskod, nama jalan, lepastu no rumah. Berterabur siak alamat.
by abdinsyakirin
Location: ---
2020-11-29 23:24:32 MYT.
Click to Tweet 1333069339679883265
Statuses 1333069339679883265

Statuses 1333032255678160896umobile: @JRmsia82 Maaf atas kesulitan yang @JRmsia82 alami, mohon DM kami nombor telefon dan alamat lengkap (No / Lorong /… https://t.co/xeCt59MX7N
by umobile
Location: Malaysia
2020-11-29 20:57:10 MYT.
Click to Tweet 1333032255678160896
Statuses 1333032255678160896

Statuses 1333011468590190592Tenaga_Nasional: @ayunasuha_ Mohon DM kami butiran berikut utk tindakan selanjutnya: 1) Nama 2) No. telefon serta no. kedua 3) Alama… https://t.co/IiYhj0e1He
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-29 19:34:34 MYT.
Click to Tweet 1333011468590190592
Statuses 1333011468590190592

Statuses 1332976043980939267Tenaga_Nasional: @HasbieyTun Hi, kenapa tu? Tak ada air ke tak ada letrik? Kalau tak ada letrik boleh DM kami butiran dibawah utk ti… https://t.co/k0YlqiWlzX
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-29 17:13:49 MYT.
Click to Tweet 1332976043980939267
Statuses 1332976043980939267

Statuses 1332925924392595457ryan_murrayz: @IzzyWafi Wahh nak bagi poskod kat sabah or sarawak?
by ryan_murrayz
Location: Sabah, Malaysia
2020-11-29 13:54:39 MYT.
Click to Tweet 1332925924392595457
Statuses 1332925924392595457

Statuses 1332905403575717891ffhsrn: After i tipu i punya ic terus tutup and dia ws desak desak nak ic ngan poskod sampai dia bagi gambar mcm tu, dia ca… https://t.co/PpswL1M74K
by ffhsrn
Location: Malaysia
2020-11-29 12:33:07 MYT.
Click to Tweet 1332905403575717891
Statuses 1332905403575717891

Statuses 1332905177053990913ffhsrn: Dia akan call and cakap you menang duit ribu ribu and mintak ic and poskod number sooo jgn bagi
by ffhsrn
Location: Malaysia
2020-11-29 12:32:13 MYT.
Click to Tweet 1332905177053990913
Statuses 1332905177053990913

Statuses 1332759536252416000dexxter24: Jak se říká, poškoď narcistovi ego a on se postará o to, aby to absolutně všichni věděli.
by dexxter24
Location: Czech Republic
2020-11-29 02:53:29 MYT.
Click to Tweet 1332759536252416000
Statuses 1332759536252416000

Statuses 1332648863673573376Tenaga_Nasional: @izzahmrzk Hai @izzahmrzk, Boleh DM nama,nombor telefon,alamat penuh berserta poskod,gangguan bekalan melibatkan 1… https://t.co/FdyFbs1bQj
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-28 19:33:43 MYT.
Click to Tweet 1332648863673573376
Statuses 1332648863673573376

Statuses 1332624630511775744Tenaga_Nasional: @acannaim Hai @acannaim, Boleh DM nama,nombor telefon,alamat penuh berserta poskod,gangguan bekalan melibatkan 1 ka… https://t.co/gV5AaVgXwH
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-28 17:57:25 MYT.
Click to Tweet 1332624630511775744
Statuses 1332624630511775744

Statuses 1332606365945118723ChanSubri: 3. Isikan nombor MyKad. 4. Umur mesti bawah 55 tahun semasa permohonan. 5. Isikan Nombor Telefon Bimbit, Email, Ala… https://t.co/CteZ8CtdWI
by ChanSubri
Location: Selangor, Malaysia
2020-11-28 16:44:50 MYT.
Click to Tweet 1332606365945118723
Statuses 1332606365945118723

Statuses 1332545774597541888jihahiha: Jnt ni center dia dkt penang eh? Bila nak pos kedah ke kedah pun mesti dia akan ke penang dulu lepastu baru patah b… https://t.co/ywAfk7oQdT
by jihahiha
Location: Malaysia
2020-11-28 12:44:04 MYT.
Click to Tweet 1332545774597541888
Statuses 1332545774597541888

Statuses 1332482965549457408ElvinEnnosi: Ok my stuff making a detour to samariang instead to Samarahan. The seller better not wrongly write or key in the poskod/address 🙂
by ElvinEnnosi
Location: Sarawak, Malaysia
2020-11-28 08:34:29 MYT.
Click to Tweet 1332482965549457408
Statuses 1332482965549457408

Statuses 1332291937009713152nisssssssssss_: Alamat tu tulis betul betul boleh? Poskod tu dalam alamat ye eiii tengok lah alamat dekat ic tu macam mana kang bar… https://t.co/XkFN3hgzAf
by nisssssssssss_
Location: ---
2020-11-27 19:55:25 MYT.
Click to Tweet 1332291937009713152
Statuses 1332291937009713152

Statuses 1332280675987283968Tenaga_Nasional: @areumHM Hai @areumHM, Mohon maaf atas segala kesulitan. Jika anda mengalami malasah gangguan bekalan boleh terus t… https://t.co/E9amYjNFHs
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-11-27 19:10:40 MYT.
Click to Tweet 1332280675987283968
Statuses 1332280675987283968

Statuses 1332124348946083842ameehrai: Lol cj century kk, bole pula dia tanya di mana mau hantar barang sy. “Di kepayan ka di papar ka” ,, eh hello? Teran… https://t.co/PCKfH3IoKG
by ameehrai
Location: KGU, SBH.
2020-11-27 08:49:29 MYT.
Click to Tweet 1332124348946083842
Statuses 1332124348946083842


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share