Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1184041377790750720natazshaaaa: RT @mieja_ibrahim: Kalau you guys tertarik nk order produk Cuckoo dgn i tapi stay luar KL, don’t worry okay! Whatsapp je sebab selagi posk…
by natazshaaaa
Location: Kuala Lumpur
2019-10-15 17:40:37 MYT.
Click to Tweet 1184041377790750720
Statuses 1184041377790750720

Statuses 1184028606801952770pos4you: @DanielHafiz___ Hi,berdasarkan semakan kami item ERA610335835MY kini dalam transit menuju ke PosLaju Jitra ,untuk m… https://t.co/f6gpcX04js
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-15 16:49:52 MYT.
Click to Tweet 1184028606801952770
Statuses 1184028606801952770

Statuses 1184022884932390912pos4you: @dariff5 Hi,berdasarkan semakan kami status item ERA460152865MY kini berada di Poslaju Rawang,untuk makluman tempoh… https://t.co/qc3T87pKyR
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-15 16:27:08 MYT.
Click to Tweet 1184022884932390912
Statuses 1184022884932390912

Statuses 1183997733822029824zulaikha_kamal: @syahmi_haziq Memang pun poskod bandar baharu sama dengan perak 🤣🤣
by zulaikha_kamal
Location: ---
2019-10-15 14:47:12 MYT.
Click to Tweet 1183997733822029824
Statuses 1183997733822029824

Statuses 1183997113111216128syahmi_haziq: @zulaikha_kamal Kenapa poskod dia pelik.....
by syahmi_haziq
Location: C-137
2019-10-15 14:44:44 MYT.
Click to Tweet 1183997113111216128
Statuses 1183997113111216128

Statuses 1183989830251765761zulaikha_kamal: Ada borang ni aku isi poskod 34950 pastu automatik dia update Bandar Baharu, Perak... Kesian betul Bandar Baharu ni… https://t.co/VgYdFANe9Z
by zulaikha_kamal
Location: ---
2019-10-15 14:15:47 MYT.
Click to Tweet 1183989830251765761
Statuses 1183989830251765761

Statuses 1183978210444238848digitelco: @marrzai Jika isu masih lagi berlaku, mohon DM kami lokasi lengkap (beserta poskod) dan nombor phone anda untuk sem… https://t.co/OaF6eaWk4i
by digitelco
Location: Malaysia
2019-10-15 13:29:37 MYT.
Click to Tweet 1183978210444238848
Statuses 1183978210444238848

Statuses 1183914962789363712brothertoba: @FarahYunos patutnya camtu laa. ni sampai ada poskod 😂😂😂😂😂
by brothertoba
Location: ---
2019-10-15 09:18:17 MYT.
Click to Tweet 1183914962789363712
Statuses 1183914962789363712

Statuses 1183703922545872896pos4you: @1998Azhari Hi, kami mohon maaf diatas kelewatan maklumbalas. Semakan mendpati item FE300188595MY menuju ke MPC Jo… https://t.co/Vh6HwHUeeN
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-14 19:19:41 MYT.
Click to Tweet 1183703922545872896
Statuses 1183703922545872896

Statuses 1183090250916098048normanmmc: Hmm nak daftar SSM tapi website ada problem🥺...dah letak nombor poskod tapi dia tak keluar² nama tempatnya😩
by normanmmc
Location: Anywhere as long it's free
2019-10-13 02:41:11 MYT.
Click to Tweet 1183090250916098048
Statuses 1183090250916098048

Statuses 1183013740561567744IkhwnMunir: @licavicentte nak poskod kee acaneee
by IkhwnMunir
Location: Malaysia
2019-10-12 21:37:09 MYT.
Click to Tweet 1183013740561567744
Statuses 1183013740561567744

Statuses 1182951665856434176kupukupubiasa: Aku bli novel kt online walaupun aku yakin aku x baca. Now mcm2 mslh. Pos ofis kata poskod x wujud ye. Gila ke. Sin… https://t.co/8Nw255TjT2
by kupukupubiasa
Location: ---
2019-10-12 17:30:29 MYT.
Click to Tweet 1182951665856434176
Statuses 1182951665856434176

Statuses 1182943221036355584pos4you: @kittylykeyou Hi, maaf kerana lewat memberi maklumbalas. Semakan mendapati item EP657978665MY diproses menuju ke Po… https://t.co/seVbSQp90U
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-12 16:56:56 MYT.
Click to Tweet 1182943221036355584
Statuses 1182943221036355584

Statuses 1182941666652504066ihsan_dollah: @zemandelarocha Poskod kau tuu .. pelangi indah 81800
by ihsan_dollah
Location: JOHOR BAHRU
2019-10-12 16:50:45 MYT.
Click to Tweet 1182941666652504066
Statuses 1182941666652504066

Statuses 1182941372543721472zemandelarocha: @ihsan_dollah poskod mana??😆😆😆😆
by zemandelarocha
Location: 1855
2019-10-12 16:49:35 MYT.
Click to Tweet 1182941372543721472
Statuses 1182941372543721472

Statuses 1182910247859417088LailaNadirah_: Lek je poskod dah betul tu😌
by LailaNadirah_
Location: ---
2019-10-12 14:45:55 MYT.
Click to Tweet 1182910247859417088
Statuses 1182910247859417088

Statuses 1182879948853272576AIENNAA: customer ni siap cakap ehh sistem awak ni tak boleh check ke poskod sanaa berapa ?dah tentu untuk dalam malaysia je ,beriyek betul jd orang
by AIENNAA
Location: ---
2019-10-12 12:45:31 MYT.
Click to Tweet 1182879948853272576
Statuses 1182879948853272576

Statuses 1182879321481834501AIENNAA: dah tanggungjawab kau isi form betul2, dah nak hantar barang pergi luar negaraa ,suruh isi poskod penerima declare… https://t.co/reApZy56PI
by AIENNAA
Location: ---
2019-10-12 12:43:01 MYT.
Click to Tweet 1182879321481834501
Statuses 1182879321481834501

Statuses 1182840110686949376pos4you: @kittylykeyou Hi, maaf kerana lewat memberi maklumbalas. Semakan mendapati item EP657978665MY diproses menuju ke Po… https://t.co/iqZn6z8s4n
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-12 10:07:13 MYT.
Click to Tweet 1182840110686949376
Statuses 1182840110686949376

Statuses 11825716961731379215hariman: @ahmnorman Ko salah poskod tue haha
by 5hariman
Location: Glory Goms | Kuala Loco
2019-10-11 16:20:38 MYT.
Click to Tweet 1182571696173137921
Statuses 1182571696173137921

Statuses 1182502672529641472ImanKimi: @jntexpressmy smpai dua kali salah tgk poskod. Aduy
by ImanKimi
Location: Mom and Dad
2019-10-11 11:46:21 MYT.
Click to Tweet 1182502672529641472
Statuses 1182502672529641472

Statuses 1182150812845232129AnneAzri: Aku geram betullah. Orang penawar ni jarang beli barang online ke? Asal aku guna poskod penawar pun salah hantar, g… https://t.co/Xhioj3ErQz
by AnneAzri
Location: Only we know
2019-10-10 12:28:11 MYT.
Click to Tweet 1182150812845232129
Statuses 1182150812845232129

Statuses 1182125325095882752urjoblessfan: @pos4you Poskod 42700. Harap hantar salah lagi. Dah terang2 kat situ banting. Mcm mana boleh sampai kota bharu. We… https://t.co/RsvKMGsssr
by urjoblessfan
Location: ---
2019-10-10 10:46:54 MYT.
Click to Tweet 1182125325095882752
Statuses 1182125325095882752

Statuses 1182120135869337600pos4you: @urjoblessfan Hi, semakan mendapati item EG254225886KR sedang diproses menuju ke Poslaju Banting pada 10/10/19, Unt… https://t.co/wXXo4Lr9bO
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-10 10:26:17 MYT.
Click to Tweet 1182120135869337600
Statuses 1182120135869337600

Statuses 1182103963853713408Aida_Asmadi: @pos4you Hi, tak.saya takde terima apa2 notis. I called in to your customer service. Diorang cakap poskod yang ada… https://t.co/lc0ZMyhzfg
by Aida_Asmadi
Location: Wilayah Persekutuan Kuala Lump
2019-10-10 09:22:02 MYT.
Click to Tweet 1182103963853713408
Statuses 1182103963853713408

Statuses 1181927908685647872nurulchuada: baru tahu camne orang proses barang asingkan barang ikut poskod kat poslaju 😂😂😂😂 and now i know betapa penatnya org… https://t.co/yly4ZZoKWd
by nurulchuada
Location: Pahang, Malaysia
2019-10-09 21:42:27 MYT.
Click to Tweet 1181927908685647872
Statuses 1181927908685647872

Statuses 1181891515343179779tyrexchowski: @azizolabuhasan "duk mana?" "penang mainland" "mainland kat mana?" "seberang perai utara coordinate 5.5148° N, 100.… https://t.co/F7H0CXDk6d
by tyrexchowski
Location: somewhere in neverland
2019-10-09 19:17:50 MYT.
Click to Tweet 1181891515343179779
Statuses 1181891515343179779

Statuses 1181855603225808896mohd_hafiz14: @pos4you Alamat betul. Poskod betul. Saampai kota bahru ko antau ye. Power!!!! 75250 tu poskod kota bahru ke? https://t.co/xpnKFU2v7z
by mohd_hafiz14
Location: Malacca
2019-10-09 16:55:08 MYT.
Click to Tweet 1181855603225808896
Statuses 1181855603225808896

Statuses 1181807270960586753pos4you: @amlnaisml Semakan mendapati item EP639241159MY diproses di PosLaju Kota Kinabalu pada 09/10/2019. Boleh kami dapa… https://t.co/wQTDIWPRpE
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-10-09 13:43:04 MYT.
Click to Tweet 1181807270960586753
Statuses 1181807270960586753

Statuses 1181660579204874240FeeeeeeeeeeeK: RT @eryazmi: 2. KENAPA ALAMAT RUMAH SAYA DALAM RESUME TU LETAK SEPARUH JE? Cara paling selamat untuk letak alamat dalam resume adalah [Po…
by FeeeeeeeeeeeK
Location: Malaysia
2019-10-09 04:00:10 MYT.
Click to Tweet 1181660579204874240
Statuses 1181660579204874240


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share