Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Tower Kuala Lumpur".

What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 921594149958119426AMMARYATASHA: RT @syafirahsuhaimi: bukan kau je confuse, aku pun slalu lupe poskod rumah hahaha
2017-10-21 12:29:02 MYT.
Click to Tweet 921594149958119426
Statuses 921594149958119426

Statuses 921554986261086208syafirahsuhaimi: bukan kau je confuse, aku pun slalu lupe poskod rumah hahaha
2017-10-21 09:53:25 MYT.
Click to Tweet 921554986261086208
Statuses 921554986261086208

Statuses 921404151971512320TMConnects: @tunmamat95 Boleh DM pada kami alamat penuh you termasuk nombor unit, nama jalan dan poskod kawasan untuk semakan lanjut? Thanks
2017-10-20 23:54:03 MYT.
Click to Tweet 921404151971512320
Statuses 921404151971512320

Statuses 921338209514094592TMConnects: @aazaaaaam Hi. Boleh DM pada kami alamat penuh you termasuk nombor unit, nama jalan dan poskod kawasan untuk semakan lanjut?
2017-10-20 19:32:01 MYT.
Click to Tweet 921338209514094592
Statuses 921338209514094592

Statuses 921316662955016192pos4you: @accountdevtest H.item kini mnuju ke poslaju machang & dijgka serahan pd 23/10/17 kerana poskod penerima dibwh sera… https://t.co/NsxRFDCNJv
2017-10-20 18:06:24 MYT.
Click to Tweet 921316662955016192
Statuses 921316662955016192

Statuses 921292604846641152Zabidah96726409: at PPD spt poskod 13500..next to kg bukit jelutong!@@744722
2017-10-20 16:30:48 MYT.
Click to Tweet 921292604846641152
Statuses 921292604846641152

Statuses 921202606512283648_dayays: @pos4you hi saya ada masalah dengan kesilapan poskod. Bagaimana ya saya boleh selesaikan?
2017-10-20 10:33:11 MYT.
Click to Tweet 921202606512283648
Statuses 921202606512283648

Statuses 921193737979494400Qayyim27_: @kyaputenyemo Seller aku salah poskod. Sepatutnya kelmarin lg dh sampai dh.
2017-10-20 09:57:56 MYT.
Click to Tweet 921193737979494400
Statuses 921193737979494400

Statuses 921193626431975424Qayyim27_: Supplier aku pun lagi satu salah poskod. Bangang serupa penjilat J
2017-10-20 09:57:30 MYT.
Click to Tweet 921193626431975424
Statuses 921193626431975424

Statuses 921018299898408960taufikbinrahim: @zemandelarocha hahahaha babi lah man, apa siak kena mengena dgn aku. poskod brazil kot aku 😂
2017-10-19 22:20:49 MYT.
Click to Tweet 921018299898408960
Statuses 921018299898408960

Statuses 920977772796772352fazariraidi: RT @zularifayup: Can anyone explain? Bangunan kata cawangan BANGI, alamat poskod KAJANG, majlis pembandaran pulak SEPANG. So where am I act…
2017-10-19 19:39:46 MYT.
Click to Tweet 920977772796772352
Statuses 920977772796772352

Statuses 920881961626877952pos4you: @bdcyl Hi.Item tlh berjaya serah kdlm peti surat dialmt penerima.Utk mklmn,poskod 43000 dibwh seliaan Poslaju Bangi/caw.serahan Bangi.[1]
2017-10-19 13:19:03 MYT.
Click to Tweet 920881961626877952
Statuses 920881961626877952

Statuses 920870743432245248martsgo: @mydigi signal di kpg stenggang bau down dari pagi tadi. sacofa tower kpg stenggang jalan bau lundu poskod 94000
2017-10-19 12:34:28 MYT.
Click to Tweet 920870743432245248
Statuses 920870743432245248

Statuses 920868720175497216FaeezHadi: RT @zularifayup: Can anyone explain? Bangunan kata cawangan BANGI, alamat poskod KAJANG, majlis pembandaran pulak SEPANG. So where am I act…
2017-10-19 12:26:26 MYT.
Click to Tweet 920868720175497216
Statuses 920868720175497216

Statuses 920861515837616128zularifayup: Can anyone explain? Bangunan kata cawangan BANGI, alamat poskod KAJANG, majlis pembandaran pulak SEPANG. So where am I actually?
2017-10-19 11:57:48 MYT.
Click to Tweet 920861515837616128
Statuses 920861515837616128

Statuses 920610428841025536TMConnects: @AlifDanialZ Hi. Boleh you DM kami alamat penuh (termasuk nombor rumah/unit dan poskod) untuk semakan lanjut? Terima kasih
2017-10-18 19:20:05 MYT.
Click to Tweet 920610428841025536
Statuses 920610428841025536

Statuses 920519881325535232alyaabalqys: ingatkan apahal la akak ni call huhu nak poskod rupanya
2017-10-18 13:20:16 MYT.
Click to Tweet 920519881325535232
Statuses 920519881325535232

Statuses 920324314930462720ScarletRoseDie: ye tau... poskod rmh sy ialah 68100 batu caves 😱 di hujani #deepavali 😋
2017-10-18 00:23:10 MYT.
Click to Tweet 920324314930462720
Statuses 920324314930462720

Statuses 920223978295144448pos4you: @aimie_farzana Hi,item kini menuju ke Poslaju Kota Damansara.Boleh kami tahu poskod alamat penerima? TK -NE-
2017-10-17 17:44:28 MYT.
Click to Tweet 920223978295144448
Statuses 920223978295144448

Statuses 920204513457274880pos4you: @fazrinfauzi_ pd 23/10/17 kerana poskod penerima dibawah serahan 2 hari bkerja.TK -NE- [2]
2017-10-17 16:27:07 MYT.
Click to Tweet 920204513457274880
Statuses 920204513457274880

Statuses 920131769134825472pos4you: @fazrinfauzi_ poskod penerima dibawah serahan 2 hari bkerja.TK -NE- [2]
2017-10-17 11:38:03 MYT.
Click to Tweet 920131769134825472
Statuses 920131769134825472

Statuses 919950747382431744NadiaAzlan: @KhirOmar Thank you jiran sama poskod! (47810) sama tak? Haha
2017-10-16 23:38:44 MYT.
Click to Tweet 919950747382431744
Statuses 919950747382431744

Statuses 919943465634373632hanisabakeri: Aduhh canoo blh slp letak poskod.alamat kl poskod manjunggg.kejadahhhhh..😭😭😭
2017-10-16 23:09:48 MYT.
Click to Tweet 919943465634373632
Statuses 919943465634373632

Statuses 919867346163974144nutyourkai: messed up a poskod.. hoping the parcel will arrive safely, dear god. going to poslaju are really nervewrecking im shaking still
2017-10-16 18:07:20 MYT.
Click to Tweet 919867346163974144
Statuses 919867346163974144

Statuses 919829998273404929pos4you: @SyafinazFadzly dialamat yg sama/poskod yg sama atau poskod yg dibwh poslaju yg sama shj. TK -NE- [2]
2017-10-16 15:38:55 MYT.
Click to Tweet 919829998273404929
Statuses 919829998273404929

Statuses 919800772623179777pittssuda: RT @Ohhajemii: Bakpe barang ada kt kota tnggi siallll. Poskod kan lain lainn. Bodoh poslaju ni.
2017-10-16 13:42:47 MYT.
Click to Tweet 919800772623179777
Statuses 919800772623179777

Statuses 919798197777719296Mohamadazzin: RT @Ohhajemii: Bakpe barang ada kt kota tnggi siallll. Poskod kan lain lainn. Bodoh poslaju ni.
2017-10-16 13:32:34 MYT.
Click to Tweet 919798197777719296
Statuses 919798197777719296

Statuses 919794820704432128Ohhajemii: Bakpe barang ada kt kota tnggi siallll. Poskod kan lain lainn. Bodoh poslaju ni.
2017-10-16 13:19:08 MYT.
Click to Tweet 919794820704432128
Statuses 919794820704432128

Statuses 919401054613024769shazlinzaki: Bila contact seller tu balik dia cakap maybe salah tulis poskod, w/pun alamat dah betul tp silap tulis poskod, poslaju still refer pd poskod
2017-10-15 11:14:27 MYT.
Click to Tweet 919401054613024769
Statuses 919401054613024769

Statuses 919130754340102146zuriatyfitri: @kerul95 @WanMuhdNadzri @Iqmal_n0L Ohhhh hahahhahah. Tu setaman, memang lah dekat. Ni dah dua poskod, jauh sikit la… https://t.co/8l59mVFwe1
2017-10-14 17:20:23 MYT.
Click to Tweet 919130754340102146
Statuses 919130754340102146


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share