Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1308193758609956864mhzqmr_: oooo poskod itu "post code" rupanya
by mhzqmr_
Location: Malaysia
2020-09-22 07:57:51 MYT.
Click to Tweet 1308193758609956864
Statuses 1308193758609956864

Statuses 1308127731268247552LisaAmita: bangi seksyen 7 shah alam boutique seksyen 7 shah alam poskod seksyen 7 shah alam shopping seksyen 7 kedai makan se… https://t.co/UOb1aJmC4S
by LisaAmita
Location: JAuh dimata dekat dihati saudi
2020-09-22 03:35:29 MYT.
Click to Tweet 1308127731268247552
Statuses 1308127731268247552

Statuses 1308066676949151745VenteerabyAin: RT @casabellachica: Ok i dah geram 😤 Anyone poskod dia 81100, i buat direct delivery kat korang FOC 🥳💕 Yes! I tak caj delivery kat u, asa…
by VenteerabyAin
Location: Kuantan, Pahang
2020-09-21 23:32:53 MYT.
Click to Tweet 1308066676949151745
Statuses 1308066676949151745

Statuses 1308065891825758209FN_Na01: RT @casabellachica: Ok i dah geram 😤 Anyone poskod dia 81100, i buat direct delivery kat korang FOC 🥳💕 Yes! I tak caj delivery kat u, asa…
by FN_Na01
Location: Kuala Lumpur, Wilayah Persekut
2020-09-21 23:29:45 MYT.
Click to Tweet 1308065891825758209
Statuses 1308065891825758209

Statuses 1308060608282140673Tenaga_Nasional: @love_minfox9495 Hi @love_minfox9495, Mohon pengesahan adakah gangguan bekalan telah pulih? Mohon DM kami butiran b… https://t.co/RbIHIRtrl9
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-09-21 23:08:46 MYT.
Click to Tweet 1308060608282140673
Statuses 1308060608282140673

Statuses 1308053828382588929NadhirahAddie: RT @casabellachica: Ok i dah geram 😤 Anyone poskod dia 81100, i buat direct delivery kat korang FOC 🥳💕 Yes! I tak caj delivery kat u, asa…
by NadhirahAddie
Location: Between Sky&Sea
2020-09-21 22:41:49 MYT.
Click to Tweet 1308053828382588929
Statuses 1308053828382588929

Statuses 1308053608496128000islarahaime: RT @casabellachica: Ok i dah geram 😤 Anyone poskod dia 81100, i buat direct delivery kat korang FOC 🥳💕 Yes! I tak caj delivery kat u, asa…
by islarahaime
Location: ---
2020-09-21 22:40:57 MYT.
Click to Tweet 1308053608496128000
Statuses 1308053608496128000

Statuses 1308024230164885504amierahaizan: @hmrhnmn hahaahha poskod diorang apa eh tak sure lah maira. macam pg poskod kitorang 81700 and dlm daerah jb tapi d… https://t.co/aefX67NHxj
by amierahaizan
Location: exo, day6, ggs
2020-09-21 20:44:13 MYT.
Click to Tweet 1308024230164885504
Statuses 1308024230164885504

Statuses 1307933011753627649zarulpayung: @SiaJdk lot 69, lorong 420, kg.melayu vrchat, 12345 poskod hentam, malaysia
by zarulpayung
Location: atas jamban
2020-09-21 14:41:44 MYT.
Click to Tweet 1307933011753627649
Statuses 1307933011753627649

Statuses 1307876269380395009ell_azh: @mek_konah Awat panjang sgt poskod ni.. kat zimbabwe ke 🤨🤔
by ell_azh
Location: Chungju-si, Republic of Korea
2020-09-21 10:56:16 MYT.
Click to Tweet 1307876269380395009
Statuses 1307876269380395009

Statuses 1307869623086243840oohasha: @zulfaaae Hahahaha nasib la yg angkat call tu ramah sikit. Dia explain dkt kuala ketil tu pon nama taman yg sama dg… https://t.co/CD1ytms60C
by oohasha
Location: Exo Planet
2020-09-21 10:29:51 MYT.
Click to Tweet 1307869623086243840
Statuses 1307869623086243840

Statuses 1307867497538883590oohasha: Dah call pos laju, depa salah poskod wei. Nasib aku ni bijak sikit p call. Kalau dak tidoq la album aku tu 7 hari dkt kuala ketil nuh.
by oohasha
Location: Exo Planet
2020-09-21 10:21:25 MYT.
Click to Tweet 1307867497538883590
Statuses 1307867497538883590

Statuses 1307856903314178049NinaHoodie: RT @casabellachica: Ok i dah geram 😤 Anyone poskod dia 81100, i buat direct delivery kat korang FOC 🥳💕 Yes! I tak caj delivery kat u, asa…
by NinaHoodie
Location: ---
2020-09-21 09:39:19 MYT.
Click to Tweet 1307856903314178049
Statuses 1307856903314178049

Statuses 1307835968989274112ell_azh: @mek_konah Poskod Twitterjaya ni bape eh🤔
by ell_azh
Location: Chungju-si, Republic of Korea
2020-09-21 08:16:08 MYT.
Click to Tweet 1307835968989274112
Statuses 1307835968989274112

Statuses 1307714576037720064tweet_LN_: @nrfar__ Rm50 tu jdi mcm e wallet . Setiap kali u nk pos brg , nanti key in data customer dlm tu. Masa nk checkout… https://t.co/eD7thXh52A
by tweet_LN_
Location: Kuala Lumpur
2020-09-21 00:13:45 MYT.
Click to Tweet 1307714576037720064
Statuses 1307714576037720064

Statuses 1307479607579344899helpmeunifi: @mierularif Hai. Kami akan bantu untuk semakan. Sila DM kami alamat penuh anda termasuk nombor rumah/premis, nama j… https://t.co/wPtAPnABrM
by helpmeunifi
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
2020-09-20 08:40:04 MYT.
Click to Tweet 1307479607579344899
Statuses 1307479607579344899

Statuses 1307470354214916098Edwinwkf: 😂😂😂 Damansara, Wellington poskod 1167 Malaysia https://t.co/hEnMNTClhj
by Edwinwkf
Location: Wellington City, New Zealand
2020-09-20 08:03:18 MYT.
Click to Tweet 1307470354214916098
Statuses 1307470354214916098

Statuses 1307395838084370432Tenaga_Nasional: @Am05245140 Hi @Am05245140, Mohon DM kami butiran berikut untuk tindakan selanjutnya: 1) Nama 2) Nombor telefon ser… https://t.co/iM3MW4xnf0
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-09-20 03:07:12 MYT.
Click to Tweet 1307395838084370432
Statuses 1307395838084370432

Statuses 1307330575922016256Tenaga_Nasional: @azoct Hai @azoct, Boleh DM nama,nombor telefon,alamat penuh berserta poskod,gangguan melibatkan 1 kawasan/ 1 premis. TQ
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-09-19 22:47:52 MYT.
Click to Tweet 1307330575922016256
Statuses 1307330575922016256

Statuses 1307244781509246980Tenaga_Nasional: @FauzixEdge Hai @FauzixEdge, Mohon DM nama,nombor telefon,alamat penuh berserta poskod,gangguan melibatkan 1 kawasan/ 1 premis. TQ
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-09-19 17:06:58 MYT.
Click to Tweet 1307244781509246980
Statuses 1307244781509246980

Statuses 1307242681689681921wakemeupmocha: Aku baru perasan ic aku poskod alamat salah :( punya la yakin duk isi maklumat yang nak sebijik macam ic, boleh aku salah..
by wakemeupmocha
Location: Petaling, Selangor
2020-09-19 16:58:37 MYT.
Click to Tweet 1307242681689681921
Statuses 1307242681689681921

Statuses 1307207978437603328admhz: Dah tahu beli online alamat letak elok elok la nama jalan penuh, alamat penuh,poskod make sure betul. Ini pakat ban… https://t.co/TWJm92qFYd
by admhz
Location: Malaysia
2020-09-19 14:40:43 MYT.
Click to Tweet 1307207978437603328
Statuses 1307207978437603328

Statuses 1307189643054522369lynennovy: Suddenly struck by how much I missed my time at https://t.co/JTFoB9Wkc6, with @sweetnlowling as my editor. I think… https://t.co/rvPiHeA0QP
by lynennovy
Location: ---
2020-09-19 13:27:51 MYT.
Click to Tweet 1307189643054522369
Statuses 1307189643054522369

Statuses 1307166637896785923norhaslizayusof: Tropicana, KD, Bandar Sunway tu walaupun poskod Petaling Jaya kira jauh juga dari PJ original. PJ original maksud s… https://t.co/EY0pnh3l1s
by norhaslizayusof
Location: Kuala Lumpur Federal Territory, Malaysia
2020-09-19 11:56:27 MYT.
Click to Tweet 1307166637896785923
Statuses 1307166637896785923

Statuses 1306968449705414658edryannarose: @ummihanisah_ @ImanAbdulRahim I beli redmi note 9s.. kat tempat sama gak and sepatutnya poskod i 86400 kat batu pah… https://t.co/kaZN0V47aR
by edryannarose
Location: ---
2020-09-18 22:48:55 MYT.
Click to Tweet 1306968449705414658
Statuses 1306968449705414658

Statuses 1306957660093382658Tenaga_Nasional: @sonhasson Hi @sonhasson Mohon majukan butiran berikut, untuk tindakan lanjut: 1) Nama: 2) https://t.co/sRNWSVwpB6… https://t.co/qHyb5rNt9B
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2020-09-18 22:06:02 MYT.
Click to Tweet 1306957660093382658
Statuses 1306957660093382658

Statuses 1306884359857659904bihaa8: RT @iwanqais: Jika korang first time nak booking kat Airbnb tu mesti dia akan tanya zip code kan. itu adalah poskod kita. Jadi korang let…
by bihaa8
Location: Kedah, Malaysia
2020-09-18 17:14:46 MYT.
Click to Tweet 1306884359857659904
Statuses 1306884359857659904

Statuses 1306880349117583364iwanqais: Jika korang first time nak booking kat Airbnb tu mesti dia akan tanya zip code kan. itu adalah poskod kita. Jadi… https://t.co/1AxTbh4ljM
by iwanqais
Location: Kedah, Malaysia
2020-09-18 16:58:50 MYT.
Click to Tweet 1306880349117583364
Statuses 1306880349117583364

Statuses 1306864591343882245Spin_Dogodki: Prometna nesreča 17. 09. 2020 14:00 - Prijava ‌‌ Ob 14.00 je med naseljema Obrov in Gradišče, občina Hrpelje - Kozi… https://t.co/o3SF3Ox6Fp
by Spin_Dogodki
Location: Ljubljana
2020-09-18 15:56:13 MYT.
Click to Tweet 1306864591343882245
Statuses 1306864591343882245

Statuses 1306806830941650945Shhrull: @why9wei Delusional? Kau igt kt kedah je ada ketum ke apa? Haahahahahaha tu aku ckp gi minum ngan mak pak kau kasi… https://t.co/GRUwwBzhUR
by Shhrull
Location: New South Wales, Australia
2020-09-18 12:06:42 MYT.
Click to Tweet 1306806830941650945
Statuses 1306806830941650945


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share