Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1352425660199833600sh4f33zR: Mencabar betul nak isi New Consignment.. Isi jer hilang.. Smpi dah boleh hafal alamat. 😂 Pastu boleh plak masuk pos… https://t.co/DM6lYijU8q
by sh4f33zR
Location: Petaling, Selangor
2021-01-22 09:19:38 MYT.
Click to Tweet 1352425660199833600
Statuses 1352425660199833600

Statuses 1352212144922664962benz_yameen: @XavierNaxa @bigpaymeapp min, tghari tadi sy dpt wassupcall dari seorang lelaki claim dari @bigpaymeapp dan mengata… https://t.co/VFIHhTof5O
by benz_yameen
Location: Quebec
2021-01-21 19:11:12 MYT.
Click to Tweet 1352212144922664962
Statuses 1352212144922664962

Statuses 1352146190654033920enronaux: Bodoenya aku ni, rasa nak nangis ingatkan J&T taknak terima address cust dekat shopee rupanya aku yang tulis salah… https://t.co/DXf2Un7zz1
by enronaux
Location: mehv
2021-01-21 14:49:08 MYT.
Click to Tweet 1352146190654033920
Statuses 1352146190654033920

Statuses 1352143685295636480aaadorbs: @atiqahgreen23 Dia ckp dia from BigPay, nak tukar kad. I ckp la I takde BigPay pastu dia ckp camni “okay takpelah k… https://t.co/sVPIrNROYX
by aaadorbs
Location: ---
2021-01-21 14:39:10 MYT.
Click to Tweet 1352143685295636480
Statuses 1352143685295636480

Statuses 1352105274979454976jakmarwan: @amofficialmy @mukhrizhazim poskod sama aku dol huhu
by jakmarwan
Location: ---
2021-01-21 12:06:33 MYT.
Click to Tweet 1352105274979454976
Statuses 1352105274979454976

Statuses 1352103379422482436YanaAdriana99: Ah sudah parcel aku pending lagi. Sah lepasni kena tukar poskod dekat address shopee dah tak boleh guna 84000 😤
by YanaAdriana99
Location: ---
2021-01-21 11:59:01 MYT.
Click to Tweet 1352103379422482436
Statuses 1352103379422482436

Statuses 1352069903965065216iamNursyahirah: Aku mmg ada masalah dgn poskod. Asyik tertukar je dengan poskod rumah ayah. Beza dia ada 1 dgn takda 1 je. 😅
by iamNursyahirah
Location: Perak
2021-01-21 09:46:00 MYT.
Click to Tweet 1352069903965065216
Statuses 1352069903965065216

Statuses 1351908591578484737monalis__: @OwToTheZie Poskod nya Kajang 😭
by monalis__
Location: Putrajaya, Wilayah Persekutuan
2021-01-20 23:05:00 MYT.
Click to Tweet 1351908591578484737
Statuses 1351908591578484737

Statuses 1351908423336513536OwToTheZie: @monalis__ alamat surat menyurat poskod apa?
by OwToTheZie
Location: Kuala Lumpur City
2021-01-20 23:04:20 MYT.
Click to Tweet 1351908423336513536
Statuses 1351908423336513536

Statuses 1351903024256577536Tenaga_Nasional: @imthebadguywut Untuk makluman @imthebadguywut, anda boleh salurkan aduan kepada kami melalui DM Tenaga_Nasional, P… https://t.co/KsRgN2VFkC
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-20 22:42:52 MYT.
Click to Tweet 1351903024256577536
Statuses 1351903024256577536

Statuses 1351891163985240064monstrbyjasmin: @nabilasuaidi Ikut poskod awak😊. Awk blh dm saya utk lbh lanjut😁
by monstrbyjasmin
Location: ---
2021-01-20 21:55:45 MYT.
Click to Tweet 1351891163985240064
Statuses 1351891163985240064

Statuses 1351843609117560832MariaMilea1: @fazley13 Buat malu orang Rawang 😤 nasib baik poskod berbeza 🤪kurang sikit malu 😌
by MariaMilea1
Location: ---
2021-01-20 18:46:47 MYT.
Click to Tweet 1351843609117560832
Statuses 1351843609117560832

Statuses 1351842115953717251AzwnAbd: @ndhrhsnl Check balik alamat betul tak? Pernah ada customer jadi macam ni sebab salah poskod
by AzwnAbd
Location: ---
2021-01-20 18:40:51 MYT.
Click to Tweet 1351842115953717251
Statuses 1351842115953717251

Statuses 1351832702605877251Chocopadu: @rarasells Saya nampak poskod saya 🤭😜
by Chocopadu
Location: Selangor, Malaysia
2021-01-20 18:03:26 MYT.
Click to Tweet 1351832702605877251
Statuses 1351832702605877251

Statuses 1351777082854895616dearsln: Aku poskod alamat sini pun kadang check balik betul ke tidak 😩 https://t.co/B1t8ngp86e
by dearsln
Location: Selangor, Malaysia
2021-01-20 14:22:26 MYT.
Click to Tweet 1351777082854895616
Statuses 1351777082854895616

Statuses 1351760906955464705Tenaga_Nasional: @karaa_lady Hai @akaraa_lady. Mohon maaf atas kesulitan yang dihadapi 🙏,Untuk pihak kami membuat semakan lanjut.Moh… https://t.co/qHyTza5U7t
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-20 13:18:09 MYT.
Click to Tweet 1351760906955464705
Statuses 1351760906955464705

Statuses 1351733144295145472Atiqahkhairina1: @littlehoyaa Poskod 😁
by Atiqahkhairina1
Location: Johore, Malaysia
2021-01-20 11:27:50 MYT.
Click to Tweet 1351733144295145472
Statuses 1351733144295145472

Statuses 1351566944302845957ahmdnww: RT @Tenaga_Nasional: @0330pm Hi, mohon maaf atas kesulitan. Terdapat gangguan bekalan di Stesen Suis Utama (SSU) Alam Megah. Mohon DM kami…
by ahmdnww
Location: Shah Alam
2021-01-20 00:27:25 MYT.
Click to Tweet 1351566944302845957
Statuses 1351566944302845957

Statuses 1351562385853739010Tenaga_Nasional: @0330pm Hi, mohon maaf atas kesulitan. Terdapat gangguan bekalan di Stesen Suis Utama (SSU) Alam Megah. Mohon DM ka… https://t.co/DVWQxDK7Xz
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-20 00:09:18 MYT.
Click to Tweet 1351562385853739010
Statuses 1351562385853739010

Statuses 1351560862625112064Tenaga_Nasional: @arikenari Hi, mohon maaf diatas kesulitan yang dialami. Mohon DM kami butiran berikut utk tindakan selanjutnya ya:… https://t.co/AsZb0C3gMe
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-20 00:03:15 MYT.
Click to Tweet 1351560862625112064
Statuses 1351560862625112064

Statuses 1351556756061741056Tenaga_Nasional: @haikalmazelan Hi, mohon maaf diatas kesulitan,Mohon @ameen_woo utk DM no. rujukan aduan jika aduan sudah dibuat at… https://t.co/7TXdZvcHxN
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-19 23:46:56 MYT.
Click to Tweet 1351556756061741056
Statuses 1351556756061741056

Statuses 1351520429140307970fzlnfzl: @lowkeyjeongwoo mesti seller salah tulis poskod ke apa😭😂
by fzlnfzl
Location: malaysia 🇲🇾
2021-01-19 21:22:34 MYT.
Click to Tweet 1351520429140307970
Statuses 1351520429140307970

Statuses 1351497161033203712tyrahmarz: @littlehoyaa Poskod
by tyrahmarz
Location: tah laa hm
2021-01-19 19:50:07 MYT.
Click to Tweet 1351497161033203712
Statuses 1351497161033203712

Statuses 1351484451209977858syrlnamr_: Poskod HAHAHAHAHAHA https://t.co/bby81xBVt9
by syrlnamr_
Location: Malaysia
2021-01-19 18:59:37 MYT.
Click to Tweet 1351484451209977858
Statuses 1351484451209977858

Statuses 1351289396067110912hyenabpadil: @shanizahassan Salunya kak mn cmya no poskod trblit. Even ktk dh tulis btol tapi saluny seller ka apa yg tulis slh. Kwn mek prnh knk gia
by hyenabpadil
Location: Perth, Western Australia
2021-01-19 06:04:32 MYT.
Click to Tweet 1351289396067110912
Statuses 1351289396067110912

Statuses 1351249844799754242Tenaga_Nasional: @mieyazaki_ Hai @mieyazaki_, Boleh DM nama,nombor telefon,alamat penuh berserta poskod untuk tindakan lanjut. TQ-Haziqah
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-01-19 03:27:22 MYT.
Click to Tweet 1351249844799754242
Statuses 1351249844799754242

Statuses 1351195902908780555ctmaisarahhamad: @aiemansuhan Try esok pulak bukak sbb kawan saya acc dia kena sekat & keesokkan try bukak alhamdullilah dah boleh d… https://t.co/J7vUnVYioc
by ctmaisarahhamad
Location: Pahang, Malaysia
2021-01-18 23:53:01 MYT.
Click to Tweet 1351195902908780555
Statuses 1351195902908780555

Statuses 1351188112802775045saghaahh: @Aeisyahhh samalah dah ship out😭 tapi poskod 41000 diorg tulis bawah PJ tapi rumah kat Klang sksks entahlah mungkin samalah tu😩
by saghaahh
Location: Malaysia
2021-01-18 23:22:04 MYT.
Click to Tweet 1351188112802775045
Statuses 1351188112802775045

Statuses 1351118757444390921unpretty94: Bpr aku cek kena login. Nk login bagi soalan jwb asyik ckp slh mcm babi la. Xkn aku xtau poskod sendiri duh
by unpretty94
Location: ---
2021-01-18 18:46:29 MYT.
Click to Tweet 1351118757444390921
Statuses 1351118757444390921

Statuses 1351084546398289923ijapaukacang: I accidentally terblocked my mom punya bpr login sebab 3 kali masukkan poskod yg salah 😑 tula tk pandai sabar 😑
by ijapaukacang
Location: 대한민국 서울
2021-01-18 16:30:32 MYT.
Click to Tweet 1351084546398289923
Statuses 1351084546398289923


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share