Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1064945041955680256Zurizaariffin1: @qmstrh @SophiaNawawi @HaqiemRusli Alamat pun kena tgk juga poskod..klau x dak poskod..return blk la🤣🤣🤣
by Zurizaariffin1
Location: Kedah, Malaysia
2018-11-21 02:14:18 MYT.
Click to Tweet 1064945041955680256
Statuses 1064945041955680256

Statuses 1064882405926793216mustznasir: @Celcom Simpang durian, jelebu, n9. Nak poskod sekali ke?
by mustznasir
Location: Jolobu , Nismilan
2018-11-20 22:05:24 MYT.
Click to Tweet 1064882405926793216
Statuses 1064882405926793216

Statuses 1064877181589811202Eyda40382969: Jilaker,papan tanda poskod 415..beruk mana suruh ni
by Eyda40382969
Location: malaysia
2018-11-20 21:44:39 MYT.
Click to Tweet 1064877181589811202
Statuses 1064877181589811202

Statuses 1064864112222470144IdaNurdiyana: @nabilvintage kena pakai poskod cheras la baru sampai 😂
by IdaNurdiyana
Location: ---
2018-11-20 20:52:43 MYT.
Click to Tweet 1064864112222470144
Statuses 1064864112222470144

Statuses 1064838235514228736nadd_dhiya: Jarang la orang bagi alamat takde poskod 😂
by nadd_dhiya
Location: JOHO
2018-11-20 19:09:53 MYT.
Click to Tweet 1064838235514228736
Statuses 1064838235514228736

Statuses 1064838168107610112nabilvintage: @IdaNurdiyana Poskod gurun tak mau ke? 🤔😏
by nabilvintage
Location: United States of Eurasia
2018-11-20 19:09:37 MYT.
Click to Tweet 1064838168107610112
Statuses 1064838168107610112

Statuses 1064433039520878592fariysha: Hi @pos4you . Nak tanya kalau tulis poskod betul tapi daerah salah, perlu buat apa ya? EN229751681MY
by fariysha
Location: ---
2018-11-19 16:19:47 MYT.
Click to Tweet 1064433039520878592
Statuses 1064433039520878592

Statuses 1064397495080411136ykucaiy: @drsshk @helpmeunifi @SKMM_MCMC poskod perak tu bro..random gila haha
by ykucaiy
Location: Pulau Pinang
2018-11-19 13:58:33 MYT.
Click to Tweet 1064397495080411136
Statuses 1064397495080411136

Statuses 1064367619166240768Alinaise: @helpmeunifi Hi 👋 helpmeunifi. Connection dah okay hari ini. Poskod 60000. Terima kasih kerana merespons. 😊
by Alinaise
Location: Malaysia
2018-11-19 11:59:50 MYT.
Click to Tweet 1064367619166240768
Statuses 1064367619166240768

Statuses 1064216737376129024_muhdfaiz_: Tara letrik la abg @Tenaga_Nasional area tg gading poskod 84000
by _muhdfaiz_
Location: Kuala Lumpur
2018-11-19 02:00:17 MYT.
Click to Tweet 1064216737376129024
Statuses 1064216737376129024

Statuses 1064018116936515586hamizah_x: Confuse alamat rumah 68100 ke 53100 lol sebaik dua dua poskod sampai je barang
by hamizah_x
Location: Kuala Lumpur
2018-11-18 12:51:02 MYT.
Click to Tweet 1064018116936515586
Statuses 1064018116936515586

Statuses 1064007585127313408mimpi_duit: @pos4you aku berbulu betul dengan servis korang ni. poskod sebesar alam pun boleh salah tengok. kalau baru sekali dua aku tahan lagi
by mimpi_duit
Location: Batu Pahat, Johor
2018-11-18 12:09:11 MYT.
Click to Tweet 1064007585127313408
Statuses 1064007585127313408

Statuses 1063794590082187264fansuri_halim: @yuzlynnyusob Main area poskod jek lah
by fansuri_halim
Location: ---
2018-11-17 22:02:49 MYT.
Click to Tweet 1063794590082187264
Statuses 1063794590082187264

Statuses 1063706317510995968Fatin_Panda: @pos4you Hi, saya tak terima item saya. Bila trace tracking nombor item delivered to UNISTORGE by poslaju bayan lep… https://t.co/2V0L2SYm3G
by Fatin_Panda
Location: Kedah, Malaysia
2018-11-17 16:12:03 MYT.
Click to Tweet 1063706317510995968
Statuses 1063706317510995968

Statuses 1063428121951531010cry4freedom: @marinaaaaaB @azim_ali Saya cukup kecewa dengan orang yang taktau value poskod 43800 dan Parman.
by cry4freedom
Location: Kuala Lumpur, MY.
2018-11-16 21:46:36 MYT.
Click to Tweet 1063428121951531010
Statuses 1063428121951531010

Statuses 1063426444586414080azim_ali: @cry4freedom @marinaaaaaB Glamer la tu same poskod ngan Parman
by azim_ali
Location: Cyberjaya
2018-11-16 21:39:56 MYT.
Click to Tweet 1063426444586414080
Statuses 1063426444586414080

Statuses 1063417829758652416marinaaaaaB: @cry4freedom Poskod Cybersouth apa eh
by marinaaaaaB
Location: Cyberjaya
2018-11-16 21:05:42 MYT.
Click to Tweet 1063417829758652416
Statuses 1063417829758652416

Statuses 1063416804456849413cry4freedom: @marinaaaaaB Nama jalan dan poskod elitis.
by cry4freedom
Location: Kuala Lumpur, MY.
2018-11-16 21:01:38 MYT.
Click to Tweet 1063416804456849413
Statuses 1063416804456849413

Statuses 1063416173885177857cry4freedom: @marinaaaaaB Tapi rumah u poskod 63000. 😆
by cry4freedom
Location: Kuala Lumpur, MY.
2018-11-16 20:59:07 MYT.
Click to Tweet 1063416173885177857
Statuses 1063416173885177857

Statuses 1063409881116377088cry4freedom: Nak poskod Cyberjaya bayar harga rumah Cyberjaya la brooo. Sibuk la tak glemer la, takde value la kalau poskod Deng… https://t.co/zdhRdGaHwn
by cry4freedom
Location: Kuala Lumpur, MY.
2018-11-16 20:34:07 MYT.
Click to Tweet 1063409881116377088
Statuses 1063409881116377088

Statuses 1063388028259860480I_am_who_i__am: @xylans Si poskod?
by I_am_who_i__am
Location: Medan Maimun, Indonesia
2018-11-16 19:07:17 MYT.
Click to Tweet 1063388028259860480
Statuses 1063388028259860480

Statuses 1063076770142859264aissyahmurali: @umobile Hai. Saya tinggal di Nilai, Negeri Sembilan. Poskod saya 71800. Boleh tolong pastikan kenapa coverage deka… https://t.co/wzgbaZt5z8
by aissyahmurali
Location: Zimbabwe
2018-11-15 22:30:27 MYT.
Click to Tweet 1063076770142859264
Statuses 1063076770142859264

Statuses 1063002922747871233Puan_Aasya: Banyok dooh mikir bui alamat saloh ko agent, Poskod & alamat betul doh tapi last kota bharu kelanteeee. Doh lah bare agreement 🤣
by Puan_Aasya
Location: shah alam, malaysia
2018-11-15 17:37:01 MYT.
Click to Tweet 1063002922747871233
Statuses 1063002922747871233

Statuses 1062714567837417476nouraqassandra: @pos4you Hi Pos Malaysia. Boleh sy tahu status parcel utk tracking number ER709693555MY & bila akan dipos ke poskod 10450?
by nouraqassandra
Location: Malaysia
2018-11-14 22:31:11 MYT.
Click to Tweet 1062714567837417476
Statuses 1062714567837417476

Statuses 1062558397436837888pos4you: @Fikri_Yusof Terima kasih di atas poskod yang diberikan. Semakan terbaru mendapati item LG224837862MY sedang dalam… https://t.co/dw7kw3GG4f
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2018-11-14 12:10:37 MYT.
Click to Tweet 1062558397436837888
Statuses 1062558397436837888

Statuses 1062542339787247617helpmeunifi: @pkaaaaa_ Maaf di atas segala kesulitan. Kami boleh bantu buat semakan liputan unifi. Sila dm alamat penuh termasuk poskod.
by helpmeunifi
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
2018-11-14 11:06:49 MYT.
Click to Tweet 1062542339787247617
Statuses 1062542339787247617

Statuses 1062498972646944768ayuarjuna: W7 dinamakan atas nombor poskod - W7 di West London merupakan jenama kosmetik yang menggunakan bahan-bahan terbaik… https://t.co/SeoNugVBDm
by ayuarjuna
Location: ---
2018-11-14 08:14:30 MYT.
Click to Tweet 1062498972646944768
Statuses 1062498972646944768

Statuses 1062305528200609794pos4you: @armeltistic poskod penerima utk semakan jangkaan tempoh penghantaran. T.kasih -HD-🙏
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2018-11-13 19:25:49 MYT.
Click to Tweet 1062305528200609794
Statuses 1062305528200609794

Statuses 1062269224519852032farrarorrocher: @pos4you Penerimanya saya yg berada di Semenanjung, poskod 84000, dan item saya berada di Keningau. Hm okay. Takpelah.
by farrarorrocher
Location: ---
2018-11-13 17:01:33 MYT.
Click to Tweet 1062269224519852032
Statuses 1062269224519852032

Statuses 1062260033906339840syzln___: RT @SpinnyEdz: Utk custome yang duduk di bandar mahkota cheras, gunakan poskod 43200. Utk balakong, 43300 & hospital serdang 43400 utk memu…
by syzln___
Location: ---
2018-11-13 16:25:02 MYT.
Click to Tweet 1062260033906339840
Statuses 1062260033906339840


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share