Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1407241029514940416Tenaga_Nasional: @dyhszhn Hi @dyhszhn, mohon maaf atas kesulitan. Mohon DM kami nama anda, alamat penuh termasuk poskod, nombor tele… https://t.co/ovtoJKkhbn
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-22 15:36:21 MYT.
Click to Tweet 1407241029514940416
Statuses 1407241029514940416

Statuses 1407240845384880130Tenaga_Nasional: @rausyannur Hi @rausyannur, mohon maaf atas kesulitan. Boleh DM kami nama anda, alamat penuh termasuk poskod, nombo… https://t.co/uUHZKf2qyE
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-22 15:35:37 MYT.
Click to Tweet 1407240845384880130
Statuses 1407240845384880130

Statuses 1407239074419666948idiotstew_: @alephkadim Meh poskod kau. Aku check destinasi tracking number ni
by idiotstew_
Location: ---
2021-06-22 15:28:35 MYT.
Click to Tweet 1407239074419666948
Statuses 1407239074419666948

Statuses 1407198728163717120syafsheryf: Makin lama makin mengarut tempat² yg diorg kasi. Ada yg dpt dekat sarawak la apa la. Pastu apa function letak posko… https://t.co/K3uZcKV3jZ
by syafsheryf
Location: Maldives
2021-06-22 12:48:15 MYT.
Click to Tweet 1407198728163717120
Statuses 1407198728163717120

Statuses 1407196616394637313Paisssssssetak_: Dah dua kali scammer bigpay call kate nak hantar kad baru. Poskod aku bagi yg salah, 4 nombor last ic pon aku bagi… https://t.co/zXIpd80PU8
by Paisssssssetak_
Location: ---
2021-06-22 12:39:52 MYT.
Click to Tweet 1407196616394637313
Statuses 1407196616394637313

Statuses 1407189826273648644iftihatta: Bapak racist gilaaa shopee ni padahal company i tak sampai 1km tapi sebab poskod lain dia taknak hantar kat TPG. Ma… https://t.co/kyHnNMXaBv
by iftihatta
Location: Malaysia
2021-06-22 12:12:53 MYT.
Click to Tweet 1407189826273648644
Statuses 1407189826273648644

Statuses 1407168956050272256eL_kaymankedah: @eiirraaaaa ni sblm update hehehe..dah update keluar poskod pastu setiap hari isi location 🤣🤣🤣
by eL_kaymankedah
Location: ---
2021-06-22 10:49:57 MYT.
Click to Tweet 1407168956050272256
Statuses 1407168956050272256

Statuses 1407168729687879707eiirraaaaa: @eL_kaymankedah Knp xsma... kita pnya ada kua poskod.. 🤔
by eiirraaaaa
Location: Kuala Selangor, Selangor
2021-06-22 10:49:03 MYT.
Click to Tweet 1407168729687879707
Statuses 1407168729687879707

Statuses 1407167769448116226najahkhairul: @mien_nina @FarhanaaaRose @lyshajamal Dah update MySejahtera sampai keluar poskod tak?
by najahkhairul
Location: Paris, France
2021-06-22 10:45:14 MYT.
Click to Tweet 1407167769448116226
Statuses 1407167769448116226

Statuses 1407030903436713987Tenaga_Nasional: @mymai92 Hi @mymai92 Mohon maaf diatas segala kesulitan. Mohon DM kami butiran berikut untuk tindakan selanjutnya:… https://t.co/Q6TzMiMkgl
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-22 01:41:23 MYT.
Click to Tweet 1407030903436713987
Statuses 1407030903436713987

Statuses 1407022180563492866hafeizhi: @shopwithfifie21 @OwToTheZie poskod 5 kl, poskod 4 selangor
by hafeizhi
Location: +603
2021-06-22 01:06:43 MYT.
Click to Tweet 1407022180563492866
Statuses 1407022180563492866

Statuses 1407021728954564609Tenaga_Nasional: @njwtheunicrn Hai @njwtheunicrn Maaf atas kesulitan.Mohon DM kami nama anda, alamat lengkap berserta poskod dan nom… https://t.co/CEEqhfQoH1
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-22 01:04:56 MYT.
Click to Tweet 1407021728954564609
Statuses 1407021728954564609

Statuses 1407018048465244160tun_mohdshazlan: Appointment pertama; dua2 dpt PPV Dewan Sri Seroja, Putrajaya. Aku relax lagi sebab mungkin dia locate ikut GPS mas… https://t.co/oxr0F5uShM
by tun_mohdshazlan
Location: Sepang, Selangor
2021-06-22 00:50:18 MYT.
Click to Tweet 1407018048465244160
Statuses 1407018048465244160

Statuses 1406974581039013890luqeem: RT @asy_raaf: Rightnow scammer pakai teknik baru, depa cakap kad sekarang takleh guna then ask poskod then TAC number. Don't give TAC numbe…
by luqeem
Location: Somewhere I Belong
2021-06-21 21:57:35 MYT.
Click to Tweet 1406974581039013890
Statuses 1406974581039013890

Statuses 1406969534171336707asy_raaf: Rightnow scammer pakai teknik baru, depa cakap kad sekarang takleh guna then ask poskod then TAC number. Don't give… https://t.co/NyzU29nOFE
by asy_raaf
Location: gombak, bukit mertajam
2021-06-21 21:37:31 MYT.
Click to Tweet 1406969534171336707
Statuses 1406969534171336707

Statuses 1406925835953590275idiotstew_: @alephkadim Kita tengok kalu dia lalu bahau and shah alam lagi ke tak. Kalau nak, kau contact PosLaju. Trace parce… https://t.co/0pEciQrcrf
by idiotstew_
Location: ---
2021-06-21 18:43:53 MYT.
Click to Tweet 1406925835953590275
Statuses 1406925835953590275

Statuses 1406903984057569285AmmeiliaNatasha: @nadhieyrah Tak sia2 duk update mysejahtera sampai keluar poskod 😂
by AmmeiliaNatasha
Location: KUL
2021-06-21 17:17:03 MYT.
Click to Tweet 1406903984057569285
Statuses 1406903984057569285

Statuses 1406892629946769408Tenaga_Nasional: @MimieAmiraMZ Hi @MimieAmiraMZ . Boleh DM kami nama anda, alamat penuh termasuk poskod, nombor telefon, gangguan be… https://t.co/C9EG0Z49gu
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-21 16:31:56 MYT.
Click to Tweet 1406892629946769408
Statuses 1406892629946769408

Statuses 1406887354640392201nrztysr: Srs doo aku siktauk ya poskod miri🤣 sorry warga miri😅❤ https://t.co/VqYeiVviAz
by nrztysr
Location: Daro
2021-06-21 16:10:58 MYT.
Click to Tweet 1406887354640392201
Statuses 1406887354640392201

Statuses 1406864128539508736GrabMY: @mxssrxght Hi awak.. Meh DM alamat penuh dengan poskod untuk kami bantu add dalam sistem. Mungkin alamat tak tepat tu. 🙏🙏
by GrabMY
Location: Malaysia
2021-06-21 14:38:41 MYT.
Click to Tweet 1406864128539508736
Statuses 1406864128539508736

Statuses 1406824443742081028sitisuhailaaaaa: Sebenarnya apa function suruh kita pilih PPV, update poskod but at the end dia bagi PPV yang kita tak pilih dan cam… https://t.co/edmx9yi9MF
by sitisuhailaaaaa
Location: Malaysia
2021-06-21 12:00:59 MYT.
Click to Tweet 1406824443742081028
Statuses 1406824443742081028

Statuses 1406782334691471360chilluecharlie: Apa function letak poskod alamat dlm mySejahtera kalau bagi lokasi vaksin jauh2 dan x masuk akal ? Ini amat menyusa… https://t.co/9M36EwP6pc
by chilluecharlie
Location: SELATAN TANAH AIR™
2021-06-21 09:13:39 MYT.
Click to Tweet 1406782334691471360
Statuses 1406782334691471360

Statuses 1406755911071371264Tenaga_Nasional: @GarmentoRacko Hi @GarmentoRacko,Maaf atas kesulitan.Adakah pihak anda telah membuat aduan berkenaan isu ini? Moho… https://t.co/GeINYyx9Ar
by Tenaga_Nasional
Location: Malaysia
2021-06-21 07:28:40 MYT.
Click to Tweet 1406755911071371264
Statuses 1406755911071371264

Statuses 1406616459522961410cikLehaaa: @Theamirulazhar @MommyNisaa Hahahhaa bongok yon ni haha adoiii len kali dok la poskod y sama.. bru blh 1 jalan
by cikLehaaa
Location: Menumpang dibumi ALLAH
2021-06-20 22:14:32 MYT.
Click to Tweet 1406616459522961410
Statuses 1406616459522961410

Statuses 1406615401425899526MommyNisaa: @Theamirulazhar @cikLehaaa Bagi poskod kau jap. Sekarang cerita dia kita main poskod la senang sikit hahahahah
by MommyNisaa
Location: Selangor
2021-06-20 22:10:20 MYT.
Click to Tweet 1406615401425899526
Statuses 1406615401425899526

Statuses 1406614916673404934cikLehaaa: @Theamirulazhar @MommyNisaa Poskod kau lain yon lain..
by cikLehaaa
Location: Menumpang dibumi ALLAH
2021-06-20 22:08:24 MYT.
Click to Tweet 1406614916673404934
Statuses 1406614916673404934

Statuses 1406611561024655364MommyNisaa: @cikLehaaa @Theamirulazhar Poskod kau bukan 68100 kan yon? HAHAHAHAH aku dah nak masuk 3 tahun pindah balik duduk batu caves
by MommyNisaa
Location: Selangor
2021-06-20 21:55:04 MYT.
Click to Tweet 1406611561024655364
Statuses 1406611561024655364

Statuses 1406610542718971906cikLehaaa: @Theamirulazhar @MommyNisaa Bukan la bongok.. kita org duk batu caves poskod 68100
by cikLehaaa
Location: Menumpang dibumi ALLAH
2021-06-20 21:51:01 MYT.
Click to Tweet 1406610542718971906
Statuses 1406610542718971906

Statuses 1406601879463677952engkuahmadfariz: @anisshu untung ahh..aku yg poskod 43200 x dapat2 lg..mines poskod 43300 je..beza 1 nombor je pun..huhu..
by engkuahmadfariz
Location: Kuala Lumpur Federal Territory
2021-06-20 21:16:36 MYT.
Click to Tweet 1406601879463677952
Statuses 1406601879463677952

Statuses 1406593652093198341sikesbro: buyer ni tak bgi poskod pulak T_T
by sikesbro
Location: ---
2021-06-20 20:43:54 MYT.
Click to Tweet 1406593652093198341
Statuses 1406593652093198341


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share