Home | Poskod | Pages
poskod-malaysia-finder

Poskod Malaysia Finder

ZIP Code / Post Code Finder of the Malaysia




Find Poskod


Poskod Malaysia Finder. Online Post Code Finder of the Malaysia. Find your poskod all state. Search any area poskod number of area, post office & state of Malaysia.
Example: "50400" or "Menara Empire Kuala Lumpur".


What happening on Social Media right now. Relevant to the topic of social media for comments and shares, please see below.

😉 👇

Advertising & Sponsored Links


                 
                                                                                                                             

What happening on Social Media right now for Poskod Malaysia !...

Statuses 1141390500252925953syazwanianuarr: @shafinasofians poskod salah hahaha area rumah saya 31500, kat surat tu 31450. Orang dalam rumah takde sape dah yang lepasan spm 😂
by syazwanianuarr
Location: ---
2019-06-20 01:01:15 MYT.
Click to Tweet 1141390500252925953
Statuses 1141390500252925953

Statuses 1141346610426699776arelyphz: RT @ruzanardzy: abaikan alamat guys, just tengok poskod and nama owner surat tu. kot ada yang kenal nama budak ni area situ. sorry lupa nak…
by arelyphz
Location: Malaysia
2019-06-19 22:06:51 MYT.
Click to Tweet 1141346610426699776
Statuses 1141346610426699776

Statuses 1141325689586479105ruzanardzy: @ikhwan______ Weh, kebetulan izzah tu member aku weh 😂 allahu baru perasan hahahaaha dia duk meru, poskod 30020
by ruzanardzy
Location: Malaysia
2019-06-19 20:43:43 MYT.
Click to Tweet 1141325689586479105
Statuses 1141325689586479105

Statuses 1141321607421366272fnzely: @arelyphz @norlalaKC aku syak budak ni takhapal alamat rumah dia. tu yg sampai alamat poskod semua kelaut
by fnzely
Location: Malaysia
2019-06-19 20:27:30 MYT.
Click to Tweet 1141321607421366272
Statuses 1141321607421366272

Statuses 1141315190715105280StfuRaihany: @arelyphz Gosh, aku tau taman meru damai kat ne hshsh Clearly alamat salah ni. Poskod pon dh kelaut 😂
by StfuRaihany
Location: Ipoh tp tercmpk kat Segamat
2019-06-19 20:02:00 MYT.
Click to Tweet 1141315190715105280
Statuses 1141315190715105280

Statuses 1141307895067205632faizwuu: @arelyphz Y this tawaran biasiswa mcm banyak kes salah poskod? Viral juga dalam group taman, kes salah poskod
by faizwuu
Location: with arms wide open
2019-06-19 19:33:01 MYT.
Click to Tweet 1141307895067205632
Statuses 1141307895067205632

Statuses 1141306064400539649mat_cruz0: @gajah_lapar Hahaha dia salah tang bawah tu and poskod meru , jenuh lah aku fikir pernag ada ke meru kat sini , mer… https://t.co/ZtcnveOkww
by mat_cruz0
Location: ---
2019-06-19 19:25:44 MYT.
Click to Tweet 1141306064400539649
Statuses 1141306064400539649

Statuses 1141298339914235904hafiiiz_: @ruzanardzy @tikuskupenyu Saya duduk klebang restu tapi poskod tu salah
by hafiiiz_
Location: Everywhere
2019-06-19 18:55:03 MYT.
Click to Tweet 1141298339914235904
Statuses 1141298339914235904

Statuses 1141297230390808576ruzanardzy: abaikan alamat guys, just tengok poskod and nama owner surat tu. kot ada yang kenal nama budak ni area situ. sorry… https://t.co/FNTgROs4jr
by ruzanardzy
Location: Malaysia
2019-06-19 18:50:38 MYT.
Click to Tweet 1141297230390808576
Statuses 1141297230390808576

Statuses 1141291518164160512ruzanardzy: @UmiSyahirah_98 bukan 😅 alamat tu yang salah sbb dpt kat alamat member. alamat ni bukan tuan punya surat ni. member… https://t.co/L0Wn269hCT
by ruzanardzy
Location: Malaysia
2019-06-19 18:27:56 MYT.
Click to Tweet 1141291518164160512
Statuses 1141291518164160512

Statuses 1141290047880089600UmiSyahirah_98: @ruzanardzy Kalau klebang restu dekat ipoh tu poskod dia sepatutnya 31200, mungkin salah poskod tu.
by UmiSyahirah_98
Location: Kuantan, Pahang
2019-06-19 18:22:06 MYT.
Click to Tweet 1141290047880089600
Statuses 1141290047880089600

Statuses 1141288290185703424ruzanardzy: siapa duduk area poskod 31650 ni eh? sebab alamat salah, poskod mungkin alamat tuan punya surat nih.
by ruzanardzy
Location: Malaysia
2019-06-19 18:15:07 MYT.
Click to Tweet 1141288290185703424
Statuses 1141288290185703424

Statuses 1141282642026872832Ainaaa_Fatihah: @arelyphz @olimursx Poskod salah em
by Ainaaa_Fatihah
Location: ---
2019-06-19 17:52:40 MYT.
Click to Tweet 1141282642026872832
Statuses 1141282642026872832

Statuses 1141277258491060229SharelAyie: Kalau meru tiga empang kangkang kera dinoso je. Tapi itulah, alamat dia macam pelik dengan poskod gitu https://t.co/0mBqeLGxXl
by SharelAyie
Location: Ipoh Perak
2019-06-19 17:31:16 MYT.
Click to Tweet 1141277258491060229
Statuses 1141277258491060229

Statuses 1141264755832717312pos4you: @m_naj20 Hi,untuk pengesahan berkenaan permasalahan diatas boleh kami dapatkan poskod penerima untuk semakan jangka… https://t.co/NqIo47JXpD
by pos4you
Location: Kuala Lumpur
2019-06-19 16:41:36 MYT.
Click to Tweet 1141264755832717312
Statuses 1141264755832717312

Statuses 1141257903623380992nsrllhjmsrm: @Domesticus21 @ffarahatunnajwa Abaikan je dowhh, aku rasa error semua ni, aku pun ada dapat, alamat semua alamat ak… https://t.co/pMzV2OZhrY
by nsrllhjmsrm
Location: Malaysia
2019-06-19 16:14:22 MYT.
Click to Tweet 1141257903623380992
Statuses 1141257903623380992

Statuses 1141255144048189443MissErinKayy: Seronok packing parcels sambil dengar lagu MK . Pastu tulis consignment , part isi details customer , aku pergi ban… https://t.co/oi1IMf1azf
by MissErinKayy
Location: ---
2019-06-19 16:03:24 MYT.
Click to Tweet 1141255144048189443
Statuses 1141255144048189443

Statuses 1141247248623214592AziziKamarudin: Hai @pos4you . Kalau alamat penerima tak full, just ada poskod, no telefon and nama penerima. Barang akan sampai juga di kawasan poskod tak?
by AziziKamarudin
Location: Kedah
2019-06-19 15:32:02 MYT.
Click to Tweet 1141247248623214592
Statuses 1141247248623214592

Statuses 1141220754358300672svnchim: alahai babs nye ...aku tertulis salah poskod kat poskod tu sjsjsjjsjsk haih
by svnchim
Location: jimin’s heart 🇲🇾
2019-06-19 13:46:45 MYT.
Click to Tweet 1141220754358300672
Statuses 1141220754358300672

Statuses 1140903225693896704ambenelang: Jom share poskod tmpt tinggal korg...lepastu bgtau apa yg best dkt situ...{23000} ada pantai and bnyk kedai mkn dkt pantai
by ambenelang
Location: Malaysia
2019-06-18 16:45:00 MYT.
Click to Tweet 1140903225693896704
Statuses 1140903225693896704

Statuses 1140875802252173312nanayeolie: Hi @pos4you, parcel saya yg sepatutnya dihantar ke shah alam dari puchong sekarang berapa di Sandakan mungkin keran… https://t.co/tcfwGWtdwt
by nanayeolie
Location: sixtyonezerofour, MY
2019-06-18 14:56:02 MYT.
Click to Tweet 1140875802252173312
Statuses 1140875802252173312

Statuses 1140675905666220032tapimuaz: @dnialhaikl @waanyrozaimi tapi kami dekat stor tak sempat nak tengok barang apa yg pembeli order . kami cuma baca a… https://t.co/3nD7JgiJLI
by tapimuaz
Location: Ipoh Perak
2019-06-18 01:41:43 MYT.
Click to Tweet 1140675905666220032
Statuses 1140675905666220032

Statuses 1140276054969507840ayrameera: Selepas selesai di CIQ, kami turun tunggu bas di platform untuk ke Singapore Customs. Sampai di Singapore Customs t… https://t.co/dxlIrWexBa
by ayrameera
Location: Perlis, Malaysia
2019-06-16 23:12:51 MYT.
Click to Tweet 1140276054969507840
Statuses 1140276054969507840

Statuses 1140155425066639360Bale_Goodness: Bodoh juga aku ni ye bila org nak pos brg kau tulis alamat tp lupa poskod 😥😥
by Bale_Goodness
Location: Damansara, Selangor
2019-06-16 15:13:31 MYT.
Click to Tweet 1140155425066639360
Statuses 1140155425066639360

Statuses 1140106470266064896azzeemnazri: Padahal poskod rumah aku pun 55100 gak and walking distance pun <800m dari rumah uwan. Kehkeh
by azzeemnazri
Location: ---
2019-06-16 11:58:59 MYT.
Click to Tweet 1140106470266064896
Statuses 1140106470266064896

Statuses 1140096195492077568NazirAiman666: Bodoh poslaju poskod putrajaya 62050 tidak sah kepala acik kau babi
by NazirAiman666
Location: Bangi
2019-06-16 11:18:09 MYT.
Click to Tweet 1140096195492077568
Statuses 1140096195492077568


Social Media Labels poskod malaysia finder, zip code malaysia, post code malaysia, poskod malaysia, poskod johor, shah alam poskod, poskod selangor, poskod melaka, poskod klang, poskod perak, poskod kedah, poskod sabah, poskod bangi, poskod putrajaya, poskod cheras, poskod kuantan, puchong poskod, cheras poskod, poskod pahang

Tumblr Share Reddit Share Google Plus Share Twitter Share Facebook Share